KOSTIKOV, Eva, Lucie FINOVÁ a Lucie EKTILAHOVÁ. International Staff Week 2024: AI-Driven Marketing. Bridging Finance and Marketing for Future Success. 2024.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název International Staff Week 2024: AI-Driven Marketing. Bridging Finance and Marketing for Future Success
Název česky Mezinárodní týden VŠFS 2024
Autoři KOSTIKOV, Eva (703 Slovensko, domácí), Lucie FINOVÁ (203 Česká republika) a Lucie EKTILAHOVÁ (203 Česká republika).
Vydání 2024.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Web VŠFS of ISW
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
Klíčová slova česky mezinárodní spolupráce;akademické workshopy;kulturní rozmanitost;umělá inteligence ve vzdělávání;analýza dat
Klíčová slova anglicky international cooperation;academic workshops;cultural diversity;AI in education;data analytics
Štítky AR 2023-2024
Změnil Změnila: Mgr. Tereza Denišová, DiS., učo 12202. Změněno: 22. 4. 2024 08:47.
Anotace
The University of Finance and Administration (UF&A) in Prague hosted an international academic event from April 8 to April 12, 2024, known as the VŠFS International Days. This event was characterized by its diverse international participation and a series of workshops that blended cultural insights with advanced academic knowledge. Participants from various universities across Europe gathered to share their expertise and perspectives, engaging in activities that ranged from data analytics workshops to explorations of AI in decision-making, LEGO serious play, and connecting with the Prague business environment. The event also included cultural tours and social gatherings, enhancing academic interactions with a deeper understanding of shared heritage and creating bonds through communal experiences. The week served as a platform for exchanging ideas, fostering international cooperation, and enriching participants' academic and cultural insights.
Anotace česky
Univerzita finance a správy v Praze hostila mezinárodní akademickou akci od 8. do 12. dubna 2024, známou jako Mezinárodní dny VŠFS. Tato událost byla charakteristická svou rozmanitou mezinárodní účastí a sérií workshopů, které spojovaly kulturní vhledy s pokročilými akademickými znalostmi. Účastníci z různých univerzit po celé Evropě se sešli, aby sdíleli své odborné znalosti a perspektivy, zapojovali se do aktivit, které zahrnovaly workshopy na téma datové analýzy, průzkumy umělé inteligence v rozhodovacích procesech, LEGO Serious Play a propojení s pražským podnikatelským prostředím. Akce zahrnovala také kulturní prohlídky a společenská setkání, která prohlubovala akademické interakce lepším porozuměním sdíleného dědictví a vytvářením vazeb prostřednictvím společných zážitků. Týden sloužil jako platforma pro výměnu nápadů, podporu mezinárodní spolupráce a obohacování akademických a kulturních vhledů účastníků.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 13:55