PORADA, Viktor. Editorial 2. EUROPEAN SCIENCE. Podhájska: European institue of further education, 2018, roč. 2, No 1 (2018), s. 6-149. ISSN 2585-7738.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Editorial 2
Název česky Editorial 2
Autoři PORADA, Viktor.
Vydání EUROPEAN SCIENCE, Podhájska, European institue of further education, 2018, 2585-7738.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50900 5.9 Other social sciences
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
Klíčová slova česky Právo, ekonomie, sociologie, pedagogika a příbuzné disciplíny
Klíčová slova anglicky Law, Economy, Sociology, Pedagogy and related disciplines.
Štítky editorství
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: prof. JUDr. Ing. Viktor Porada, DrSc., učo 31366. Změněno: 22. 7. 2018 22:00.
Anotace
Dear colleagues, allow me to introduce to you the new science journal „EUROPEAN SCIENCE“, that brings new scientifi c knowledge, knowledge of theoretical and empirical research, and focuses mainly on current problems of European society in the context of globalization. In accordance with that, it brings the best, practically verifi ed European methods of solving current problems and objectives of current times. The publication you‘re currently holding in your hands is addressed mostly to the representatives of science, research and education, but also to state organs and institutions of various character, state and local legislatures, organizations and institutions of civil society and to everyone who is interested in creating an effective education system using the valid European methods, with the respect to national priorities in various science disciplines
Anotace česky
Vážená čtenáři, dovolte mi, abych vám několika slovy představil nový vědecký časopis „EUROPEAN SCIENCE“ , který přináší nové vědecké poznatky, poznatky teoretického a empirického výzkumu, zaměřené na hlavní současné problémy evropské společnosti v kontextu globalizace. V souladu s tím přináší nejlepší, praxi ověřené evropské postupy na řešení aktuálních problémů a úkolů současné doby. Publikace, kterou držíte v ruce je především určena reprezentantům vědy, výzkumu a vzdělávání, ale i státním orgánům a institucím různého charakteru, státní i místní samosprávě, organizacím a institucím občanské společnosti a všem, kteří se zajímají o vytvoření účinného a efektivního systému vzdělávání s využitím validních evropských postupů s přihlédnutím k národním prioritám v různých vědních oborech. Vážená čtenáři, dovolte mi, abych vám několika slovy představil nový vědecký časopis „EUROPEAN SCIENCE“ , který přináší nové vědecké poznatky, poznatky teoretického a empirického výzkumu, zaměřené na hlavní současné problémy evropské společnosti v kontextu globalizace. V souladu s tím přináší nejlepší, praxi ověřené evropské postupy na řešení aktuálních problémů a úkolů současné doby. Publikace, kterou držíte v ruce je především určena reprezentantům vědy, výzkumu a vzdělávání, ale i státním orgánům a institucím různého charakteru, státní i místní samosprávě, organizacím a institucím občanské společnosti a všem, kteří se zajímají o vytvoření účinného a efektivního systému vzdělávání s využitím validních evropských postupů s přihlédnutím k národním prioritám v různých vědních oborech.
VytisknoutZobrazeno: 2. 5. 2024 15:47