MAREK, Karel. Cena Karola Planka. Ministerstvo spravedlnosti SR a časopis Ministerstva spravedlnosti SR Justičná revue, 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Cena Karola Planka
Autoři MAREK, Karel.
Vydání 2019.
Nakladatel Ministerstvo spravedlnosti SR a časopis Ministerstva spravedlnosti SR Justičná revue
Další údaje
Originální jazyk slovenština
Typ výsledku Ocenění vědecké a umělecké činnosti
Obor 50500 5.5 Law
Stát vydavatele Slovensko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
Klíčová slova česky publikace, právo , civilni právo, obchodní právo,
Klíčová slova anglicky publikation, law, civil law, business law
Změnil Změnil: prof. JUDr. Karel Marek, CSc., učo 30051. Změněno: 27. 9. 2019 04:06.
Anotace
Redakcia Justičnej revue si dovoľuje informovať, že v súvislosti s každoročným udeľovaním Ceny Karola Planka redakčnou radou časopisu Justičná revue, táto rozhodla udeliť : - Cenu Karola Planka za rok 2018, a to za sériu príspevkov, ktorými autor Karel Marek nielen v príslušnom roku prispel ku kontinuálnemu posilňovaniu autorských tradícií a zvyšovaniu kvality odbornej spisby.
Anotace česky
Redakcia Justičnej revue si dovoľuje informovať, že v súvislosti s každoročným udeľovaním Ceny Karola Planka redakčnou radou časopisu Justičná revue, táto rozhodla udeliť: - Cenu Karola Planka za rok 2018, a to za sériu príspevkov, ktorými autor Karel Marek nielen v príslušnom roku prispel ku kontinuálnemu posilňovaniu autorských tradícií a zvyšovaniu kvality odbornej spisby.
Anotace anglicky
The Judicial Revue Editorial Board would like to inform you that in connection with the annual award of the Karola Planka Prize by the Editorial Board of the Journal of Justice, it has decided to grant:   - Karola Planka Award for 2018, for a series of contributions by which the author Karel Marek not only contributed in the respective year to the continuous strengthening of the authors' traditions and the improvement of the quality of the professional writings.
VytisknoutZobrazeno: 2. 5. 2024 04:32