STRAKOVÁ, Magdalena, Naděžda PETRŮ, Oskar CRNADAK a Adam ČERNOHORSKÝ. Je doktorské studium jenom rozšířením a prohloubením studia magisterského? Může absolventovi pomoct v kariéře? 1. vyd. Praha: Vysoká škola finanční a správní, a.s., 2023. Podcasty VŠFS.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Je doktorské studium jenom rozšířením a prohloubením studia magisterského? Může absolventovi pomoct v kariéře?
Název česky Je doktorské studium jenom rozšířením a prohloubením studia magisterského? Může absolventovi pomoct v kariéře?
Název anglicky Is a doctoral study just an extension and deepening of a master's study? Can it help the graduate in his career?
Autoři STRAKOVÁ, Magdalena, Naděžda PETRŮ, Oskar CRNADAK a Adam ČERNOHORSKÝ.
Vydání 1. vyd. Praha, Podcasty VŠFS, 2023.
Nakladatel Vysoká škola finanční a správní, a.s.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Popularizační texty a aktivity
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
Klíčová slova česky doktorand, studium, publikační činnost, výuka
Klíčová slova anglicky doctoral student, study, publication activity, teaching
Štítky AR 2022-2023
Změnil Změnila: Mgr. Tereza Denišová, DiS., učo 12202. Změněno: 22. 5. 2023 08:07.
Anotace
Je doktorské studium jenom rozšířením a prohloubením studia magisterského? Nebo studenti vstupují do neprobádaných vod? Může absolventovi pomoct v kariéře a nebo má smysl jen když uvažujete o vědecké či akademické dráze? Vyzpovídali jsme na toto téma doc. Naděždu Petrů, proděkanku Fakulty ekonomických studií Vysoké školy finanční a správní. A ve studiu s námi byli i dva studenti doktorského studijního programu Finance Oskar Crnadak a Adam Černohorský.
Anotace anglicky
Is a doctoral study just an extension and deepening of a master's study? Or are students entering uncharted waters? Can it help the graduate in his career or is it only meaningful if you are considering a scientific or academic career? We interviewed doc. on this topic. Naděžda Petrů, vice-dean of the Faculty of Economic Studies, University of Finance and Administration. And in the studio with us were two students of the doctoral study program in Finance, Oskar Crnadak and Adam Černohorský.
VytisknoutZobrazeno: 3. 5. 2024 04:19