KOSTIKOV, Eva, Shalva MACHAVARIANI a Mikheil CHELIDZE. Online workshop for SMEs: Development perspective of SMEs in Georgia. 2024.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Online workshop for SMEs: Development perspective of SMEs in Georgia
Název česky Online workshop pro MSP: Perspektiva rozvoje MSP v Gruzii
Autoři KOSTIKOV, Eva (703 Slovensko, garant, domácí), Shalva MACHAVARIANI (31 Ázerbájdžán) a Mikheil CHELIDZE (31 Ázerbájdžán).
Vydání 2024.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Gruzie
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW Visegrad project 22210127
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
Klíčová slova česky Třetí online workshop pro gruzínské SME; Ekonomická diverzifikace; Udržitelný rozvoj; Inovace; Vytváření pracovních míst; Regionální rozvoj; Vládní politiky; Digitalizace a fintech.
Klíčová slova anglicky 3rd Online Workshop for Georgian SMEs; Economic diversification; Sustainable development; Innovation; Job creation; Regional development; Government policies; Digitalization and fintech.
Štítky AR 2023-2024
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: Ing. Eva Kostikov, Ph.D., učo 26995. Změněno: 30. 6. 2024 15:08.
Anotace
The "3rd Online Workshop for Georgian SMEs," of Visegrad project 222101217, scheduled for January 29, 2024, underscores the critical role of small and medium-sized enterprises (SMEs) in Georgia's economy. This event highlights SMEs as key drivers of economic diversification, innovation, and job creation, offering a platform to discuss the latest trends, challenges, and opportunities in the SME sector. By providing valuable insights from experts, the workshop aims to enhance the growth and competitiveness of Georgian SMEs in the global market. The workshop provides a comprehensive overview of recent advancements and the future outlook for SMEs in Georgia, drawing on research and analyses conducted post-2020. Key topics include the impact of European funds, particularly the European Fund for South-Eastern Europe (EFSE) and the EU4Business Initiative, which have significantly bolstered SME development in Georgia by mobilizing resources for sustainable growth.
Anotace česky
3. online workshop pro gruzínské SME," Visegrádského projektu 22210127, plánovaný na 29. ledna 2024, zdůrazňuje zásadní roli malých a středních podniků (SME) v gruzínské ekonomice. Tato událost poukazuje na SME jako klíčové hybatele ekonomické diverzifikace, inovací a vytváření pracovních míst a poskytuje platformu pro diskusi o nejnovějších trendech, výzvách a příležitostech v sektoru SME. Workshop nabízí cenné postřehy od odborníků a usiluje o posílení růstu a konkurenceschopnosti gruzínských SME na globálním trhu. Workshop poskytuje komplexní přehled o nedávných pokrocích a budoucích výhledech pro SME v Gruzii, čerpající z výzkumů a analýz provedených po roce 2020. Klíčová témata zahrnují vliv evropských fondů, zejména Evropského fondu pro jihovýchodní Evropu (EFSE) a iniciativy EU4Business, které významně posílily rozvoj SME v Gruzii mobilizací zdrojů pro udržitelný růst.
VytisknoutZobrazeno: 6. 7. 2024 23:29