HES, Aleš. Faktory změn v hodnotových strukturách spotřebitelů při nákupu regionálních potravin. In Hesková, M., Jílková, P. a kol. Socioekonomické aspekty trvale udržitelného rozvoje České republiky – 10 let po vstupu do Evropské unie. 1. vyd. České Budějovice: VŠERS, o.p.s. s. 51-58. ISBN 978-80-87472-69-9. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Faktory změn v hodnotových strukturách spotřebitelů při nákupu regionálních potravin
Autoři HES, Aleš.
Vydání 1. vyd. České Budějovice, Socioekonomické aspekty trvale udržitelného rozvoje České republiky – 10 let po vstupu do Evropské unie, od s. 51-58, 8 s. 2014.
Nakladatel VŠERS, o.p.s.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 50200 5.2 Economics and Business
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
ISBN 978-80-87472-69-9
Štítky AR 2013-2014, B3, RIV_ano, xC2
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Dominika Moravcová, učo 21787. Změněno: 21. 2. 2017 14:38.
VytisknoutZobrazeno: 28. 3. 2024 15:18