BRUNA, Eduard a Viktor PORADA. Zamyšlení nad významem monografií Assoc. prof. L.K.Korzeniowskieho pro proces konstituování a rozvoje sekuritologie (bezpečnostních věd). Forenzní vědy , právo , kriminalistika. Praha: VŠFS, ročník 2, 1/2017, s. 104-109. ISSN 2533-4387. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Zamyšlení nad významem monografií Assoc. prof. L.K.Korzeniowskieho pro proces konstituování a rozvoje sekuritologie (bezpečnostních věd)
Název česky Zamyšlení nad významem monografií Assoc. prof. L.K.Korzeniowskieho pro proces konstituování a rozvoje sekuritologie (bezpečnostních věd)
Název anglicky Reflection on the importance of monographs Assoc. prof. L.K.Korzeniowskie for the process of establishing and developing securitism (security sciences)
Autoři BRUNA, Eduard a Viktor PORADA.
Vydání 2017.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Recenze
Obor 50500 5.5 Law
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
Štítky AR 2016-2017, recenze
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Dominika Moravcová, učo 21787. Změněno: 11. 9. 2017 08:57.
Anotace
Prof. Korzienowski se dlouhodobě orientuje na vědecké výzkumy v oblasti věd o bezpečnosti (sekuritologie), zejména v oblasti sociálních věd, managementu a ekonomických věd. V článku jsou stručně charakterizovany jeho hlavní výsledky a teoretické argumenty.
Anotace anglicky
Prof. Korzienowski has long been focusing on scientific research in the field of security science (security), particularly in the field of social sciences, management and economics. The article briefly characterizes its main results and theoretical arguments.
VytisknoutZobrazeno: 29. 3. 2024 01:08