LEŠKA, Rudolf, Mira T. Sundara RAJAN, Marta GARCÍA LEÓN, Péter MEZEI a Michel WALTER. Comment on the U.S. Copyright Office Notice: Study on Moral Rights of Attribution and Integrity. Washington D.C.: Vlastním nákladem, 2017, 19 s. N/A.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Comment on the U.S. Copyright Office Notice: Study on Moral Rights of Attribution and Integrity
Název česky Vyjádření k výzvě Úřadu pro autorské právo USA: Studie o osobnostních právech autorských týkajících se atribuce a integrity
Autoři LEŠKA, Rudolf (703 Slovensko, domácí), Mira T. Sundara RAJAN (356 Indie), Marta GARCÍA LEÓN (724 Španělsko), Péter MEZEI (348 Maďarsko) a Michel WALTER (40 Rakousko).
Vydání Washington D.C. 19 s. N/A, 2017.
Nakladatel Vlastním nákladem
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Výzkumná zpráva
Obor 50501 Law
Stát vydavatele Spojené státy
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Vysoká škola finanční a správní
Klíčová slova česky autorské právo; osobnostní práva autorská
Klíčová slova anglicky copyright; moral rights
Štítky autorské právo, osobnostní práva autorská
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnil: JUDr. Mgr. Rudolf Leška, Ph.D., LL.M., učo 30540. Změněno: 1. 4. 2018 22:39.
Anotace
The report and comment submitted to the U.S. Copyright Office sums up a number of key features of moral rights as they stand in the world today. The authors argue by their universal acceptance and plead for full U.S. compliance with Art 6bis of the Berne Convention by showing disadvantages the current U.S. copyright law brings to the U.S. authors.
Anotace česky
Zpráva pro americký Úřad pro autorské právo (U.S. Copyright Office ) shrnuje několik zásadních vlastností osobnostních práv autorských v podobě, v jaké jsou dnes ve světě uznávány. Autoři argumentují jejich univerzálním přijetím a přimlouvají se za to, aby se americká legislativa plně zesouladila s čl. 6bis Bernské úmluvy, mj. poukazováním na nevýhody současné právní úpravy pro americké autory.
VytisknoutZobrazeno: 27. 4. 2024 06:15